Toppkryptoanalytiker säger att två lite kända Altcoins erbjuder massiva möjligheter till inträde, beskriver vad som är nästa för Bitcoin och Ethereum

Den noga följda kryptostrategen och näringsidkaren Michaël van de Poppe avslöjar två relativt okända altcoins som erbjuder massiva inträdemöjligheter.

I en ny tweet berättar Van de Poppe för sina 85 000 följare

I en ny tweet berättar Van de Poppe för sina 85 000 följare att han håller koll på Ocean Protocol (OCEAN), som är en plattform som gör det möjligt för företag att sälja sina data och köpa data på en säker och säker marknad. Enligt analytikern kan handlare vänta på att OCEAN ska sjunka över 37% mot Bitcoin (BTC) innan de gör en post.

”Diskuterade att 3 900 (satoshis) nivå är en mycket viktig nivå att bryta. Misslyckades. Lägre toppar, lägre nedre nivåer. Tittar på support på 2500 och 1900 (satoshis) för massiva bidrag. Allt går tillbaka helt. ”

Van de Poppe tittar också på Tomochain (TOMO), ett projekt som syftar till att förbättra skalbarhetsfrågorna som jagar många blockkedjor. Kryptostrategen säger att TOMO erbjuder en fantastisk möjlighet mot BTC eftersom den handlar nära historiskt stöd på 0,000034.

När det gäller paret TOMO / USDT (Tether) förväntar sig Van de Poppe att det kommer att hugga botten och bygga en ny bas på väg till en ny rekordhög nivå före juni 2021.

”Troligtvis kommer vi att hitta motståndet runt $ 0,80 så att vi närmar oss. Troligtvis kommer vi att få något så här: antingen går vi till $ 0,48 igen eller $ 0,59. Dessa två nivåer kommer jag att leta efter ackumulering för en svinghandel …

Målzoner om vi får upp det nya rallyet och den nya impulsvågen, helt klart om en krona ($ 1,00), ca $ 1,60, och du kan använda Fibonacci 1618 förlängningsverktyg genom vilket du kan bestämma mål till $ 2,50. ”

Medan näringsidkaren väntar på korrigeringar

Medan näringsidkaren väntar på korrigeringar i OCEAN och TOMO är han hausse på den totala altcoin-marknaden.

När det gäller Bitcoin förväntar sig Van de Poppe en djup korrigering eftersom den största kryptovalutan fortfarande är mitt i ett historiskt rally.

„Jag tror att vi kommer att sjunka först till 16 000 dollar. Ha några avståndsbundna rörelser genom vilka altcoins kommer att klara sig relativt bra. Sedan ytterligare en sista nedgång mot $ 14 000 och därifrån kommer vi att fortsätta mala. ”

Med tanke på Ethereum (ETH) kartlägger Van de Poppe det ledande smarta kontraktets plattformsuppgång de närmaste månaderna. Han förutspår att ETH kommer att ha en sista etapp ner till cirka $ 400 innan den skjuts upp till $ 1000 i oktober 2021.