XRP är en av de mer spännande kryptovalutorna

XRP är en av de ”mer spännande kryptovalutorna”, säger FRMO Corp.

FRMO Corp., ett känt finansiellt riskhanteringsföretag, är i nyheterna idag efter att det nyligen gjorde ett mål för att investera i kryptovalutor, särskilt XRP, via sitt senaste aktieägarbrev.

FRMO påpekade att USA: s M-2-penningmängd hade ökat till 18,259 miljarder dollar vid tidpunkten för skrivandet och hävdade att Bitcoin Era kryptoverksamheten skulle kunna vara extremt lukrativ om allvarliga inflationstryck skulle komma fram i framtiden.

Även om det är ett problem som delas av många vanliga institutioner under det senaste året, är det intressanta här att FRMO hävdade att XRP är en av de mer „spännande“ kryptokurvorna på marknaden idag, med hänvisning till dess uttryckligen deflatoriska egenskaper. Brevet sa:

„Om XRP: s transaktionshastighet skulle öka kraftigt skulle antalet valutaenheter minska kraftigt och därmed skapa en betydande avkastning även om myntet i sig inte upplevde en ökning av marknadsvärdet.“

Enligt riskhanteringsföretaget ligger XRP: s värdeproposition i det faktum att värdet per enhet skulle öka om den cirkulerande tillgången skulle minska.

Företaget pekade också på det faktum att till skillnad från andra kryptovalutor bryts inte XRP och dess valideringssystem är stängt för utomstående.

Ergo har teoretiskt sett XRP betydligt hög avkastningspotential, avslutade FMRO

Även om brevet kan ha varit en välsignelse för många som är positiva till läget på kryptovalutamarknaden, erkände företaget snabbt att

”Man måste komma ihåg att kryptovaluta, som en tillgångsklass, är långt ifrån en accepterad position. Misslyckande är fortfarande möjligt, varför FRMO-investeringen har varit blygsam på en kostnadsbasis. Principen är att kunna överleva svikt i detta område. ”

FRMO Corp. har också andra kryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC) och Bitcoin Cash (BCH) genom småskalig gruvdrift.